Η εταιρεία

Το 1993 η ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και ανοίγει το πρώτο εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Το 1994, πρωτοπορεί στο χώρο της γρήγορης εστίασης, αναπτύσσοντας το δικό της δίκτυο διανομής κατ’ οίκον.

Τα επόμενα χρόνια, προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις μηχανογράφησης και σύγχρονου εξοπλισμού, με στόχο τη βέλτιστη προμήθεια, αποθήκευση, προετοιμασία και διανομή γευμάτων.

Το 2011, επεκτείνεται στην περιοχή της Βάρης, όπου εγκαινιάζει το δεύτερο εστιατόριο ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, επενδύει στον ψηφιακό κόσμο, αναπτύσσοντας το δικό της σύστημα Online παραγγελιών και υιοθετώντας το Online πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών Geustikon Privilege.

Σχεδιάζει νέες υπηρεσίες και Online εργαλεία με στόχο την παροχή γευμάτων για κάθε περίσταση, χώρο και εκδήλωση, όπως το Geustikon @Work, το Geustikon Party Meal, το Geustikon Cateting και το Geustikon Plan – A – Meal.

Στόχος της ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ

είναι να βελτιώνει και να εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, δίνοντας λύσεις σε νέες ανάγκες.

Η φιλοσοφία της ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ παραμένει η συνέπεια στην ποιότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Πρώτη προτεραιότητα των καταστημάτων , αποτελεί η ευχάριστη εμπειρία και ικανοποίηση του πελάτη, από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Το αποτέλεσμα αυτό, επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες, από τις προσεγμένες συσκευασίες μεταφοράς του γεύματος μέχρι την αδιαμφισβήτητη υψηλή ποιότητα του φαγητού και την άριστη τήρηση των υγειονομικών προδιαγραφών. Στο σημείο αυτό, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι το  πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ και φέρει τις πιστοποιήσεις ISO 22000, ISO 9001, πολύ πριν γίνει απαίτηση της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας για όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Επιπλέον, η κάλυψη όσο το δυνατό περισσότερων προτιμήσεων και απαιτήσεων των πελατών, διατηρώντας πάντα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα αλλά και η διαρκής ανανέωση των γευστικών προτάσεων αποτελούν ζητήματα ζωτικής σημασίας για το .

Εστιατόριο Γλυφάδας

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, όπου οι αποχρώσεις του ξύλου συνδυάζονται αρμονικά με τις κατάφυτες ζαρντινιέρες του. Με εγγυημένη την υψηλή ποιότητα των υλικών και την άριστη εξυπηρέτηση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το γεύμα σας κάθε στιγμή της ημέρας.

Γούναρη 190, 166 74

2109630762

Εστιατόριο Βάρης

Ένα μοντέρνο περιβάλλον, υψηλής αισθητικής, όπου κυριαρχεί το ξύλο, ο διακριτικός φωτισμός και οι εντυπωσιακές κατασκευές φυτών. Με τη σφραγίδα της άριστης ποιότητας των υλικών και του ευγενικού και ταχύτατου service, αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για να απολαύσετε το φαγητό σας.

Αναγυρούντος 18-20, 166 72 

2108971800