ένα Γευστικό-τερο και υγιεινότερο

γεύµα στο γραφείο

Φρεσκομαγειρεμένα, ισορροπημένα και υγιεινά γεύματα σε εταιρείες και επιχειρήσεις

Με δυνατότητα tailor-made μενού ή επιλογές καταλόγου, παραδίδουμε το γεύμα στο χώρο σας την ώρα που εσείς επιλέγετε, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Αναβαθμίστε την εταιρική σας εικόνα, το εργασιακό σας περιβάλλον και την εταιρική σας κουλτούρα.

Με την παροχή γευμάτων στο γραφείο, τα meetings μπορούν να γίνουν lunch-meetings, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.

Αναπτύξτε τις σχέσεις μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας σας, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Οι εργασιακές σχέσεις ισχυροποιούνται, όταν δημιουργούνται προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Γευματίζοντας με τους συναδέλφους, δίνεται η δυνατότητα να καλλιεργηθούν πιο στενές σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων από διαφορετικά τμήματα, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ τους.

Οι εταιρικές παροχές αναβαθμίζουν το εργασιακό περιβάλλον. Η παροχή γευμάτων με ποικιλία υγιεινών επιλογών, αποτελεί ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης και διατήρησης στελεχών

τι προσφέρουµε,

γιατί διαφέρουμε

30 χρόνια παράδοσης στο χώρο της εστίασης, με καταστήματα στη Γλυφάδα και στη Βάρη.

Το φαγητό μας παρασκευάζεται την ίδια η μέρα που παραδίδεται σε εσάς, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής.

Ο προσωπικός σας account θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Εγγυόμαστε τη γεύση, την κατάλληλη συσκευασία και την έγκαιρη παράδοση.

Εφαρμόζουμε αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής στην παρασκευή και στη διανομή του φαγητού, συνεπείς στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Μέσα από την εφαρμογή Geustikon@work, μπορείτε να προγραμματίσετε το εβδομαδιαίο ή ημερήσιο μενού και την ώρα παράδοσης. Έχετε έλεγχο του κόστους και του ιστορικού των παραγγελιών σας σε πραγματικό χρόνο.

Οι Πελάτες μας

Μία εταιρική παροχή στο ανθρώπινο δυναμικό σας, που θα ενισχύσει την πιστότητα και θα βελτιώσει την παραγωγικότητά του.