Στο ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ όλα τα γεύματα προετοιμάζονται με βάση τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας και φέρουν πιστοποίηση ISO

Τα υλικά μας

To Α και το Ω στο ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Το πρώτο μας μέλημα λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την επιλογή αρίστης ποιότητας πρώτων υλών. Επιλέγουμε πιστοποιημένους προμηθευτές με εμπειρία στον χώρο και φροντίζουμε για τις σωστές συνθήκες αποθήκευσης και συντήρησης όλων των πρώτων υλών, καθώς και των αναλώσιμων συσκευασιών μας.

Διασφαλίζουμε καθημερινά κάτι το οποίο ήταν πάντα για εμάς δεδομένο: Να απολαμβάνετε τα πιο φρέσκα και γευστικά γεύματα, προετοιμασμένα με τα πιο αγνά υλικά. Οι προμήθειες των πρώτων υλών πραγματοποιούνται καθημερινά, με σκοπό την διάθεσή τους αυθημερόν. Οι πρώτες ύλες, ελέγχονται για την ποιότητά τους και αποθηκεύονται σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης HACCP. Ετοιμάζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε ειδικούς χώρους επεξεργασίας τροφίμων, ώστε να φτάσουν για διάθεση τηρώντας όλες τις προδιαγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 22000:2005 για την Προετοιμασία και Διάθεση των προϊόντων που επιλέγετε από εμάς. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα γεύματά μας αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ και σε ξεχωριστά ψυγεία σύμφωνα με το είδος τους (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι) και οι συσκευασίες είναι πιστοποιημένες και φιλικές προς το περιβάλλον, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τέλος, όλα τα τηγανητά μας τηγανίζονται σε ηλιέλαιο, ενώ στις σαλάτες και στα πιάτα ημέρας χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Σε περίπτωση αλλεργίας ή δυσανεξίας παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε, ώστε να ετοιμάσουμε το γεύμα σας κατάλληλο για εσάς.

Τα πιάτα μας

Στον κατάλογό μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρεατικά, σαλάτες, ορεκτικά αλλά και μαγειρευτά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της εστίασης, σε συνδυασμό με τους εκπαιδευμένους μάγειρες που διαθέτουμε, αλλά και την συμβολή των πελατών μας με την κριτική τους, έχουν διαμορφώσει μια ποικιλία πιάτων που θα πείσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Τα πιάτα ημέρας ανανεώνονται καθημερινά και οι μάγειρες μας, με πίστη στην ελληνική παράδοση αλλά και την μεσογειακή κουζίνα, σας προσφέρουν πιάτα σαν στο σπίτι σας! Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ψητών, παραδοσιακών αλλά και εκλεπτυσμένων σαλατών και ορεκτικών, καθώς επίσης και τυλιχτών με παραδοσιακή πίτα ή ολικής ή ακόμα και τορτίγιες με ΓΕΥΣΤΙΚΟΥΣ συνδυασμούς! Με γνώμονα την κριτική σας προσπαθούμε να ανανεώνουμε τα πιάτα μας και να ικανοποιούμε όλες σας τις ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ανάγκες.

Ασφάλεια προσωπικού

Το προσωπικό μας τηρεί όλες τις συνθήκες ασφαλείας για την παρασκευή τροφίμων, αλλά και για την μεταφορά τους. Όλο το προσωπικό τηρεί τις συνθήκες υγιεινής, φορώντας γάντια και μάσκες κατά την επεξεργασία των πρώτων υλών και εργάζεται με μοναδικό σκοπό την παραγωγή γευμάτων που θα είναι γευστικά και αγνά.

Για την μεταφορά των γευμάτων χρησιμοποιούνται εγκεκριμένες συσκευασίες και η αποθήκευση τους γίνεται μέσα σε ειδικούς θερμοσάκους και κουτιά διανομής. Στην πόρτα σας θα φτάνει πάντα ο διανομέας μας με εμφανή το λογότυπο και την ονομασία των καταστημάτων ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ. Φροντίζουμε πάντοτε για την ασφάλεια των οδηγών μας αλλά και την παράδοση των γευμάτων σας. Για αυτό το λόγο όλοι μας οι οδηγοί φοράνε πάντα κράνος και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Βελτίωση

Τα καταστήματα ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ κατέχουν πιστοποίηση ISO και πιστοποίηση εργασιών μικροβιοκτονίας, που ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δουλεύουμε καθημερινά για να σας προσφέρουμε γεύσεις που να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις σας αλλά και σε όλους του χώρους σας, για αυτό και εμπλουτίζουμε συνεχώς το μενού μας και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας. Παρόλα αυτά, θέλουμε να μας ενημερώνετε για τυχόν παράπονα και να μας προτείνετε αλλαγές καθώς μοναδικός στόχος μας είναι η παροχή μιας μοναδικής εξυπηρέτησης!