Φρεσκομαγειρεμένα, ισορροπημένα και υγιεινά γεύματα σε εταιρίες και επιχειρήσεις.

Ένα γευστικό-τερο και υγιεινό γεύμα στο γραφείο με τη δυνατότητα tailor-made μενού ή επιλογές καταλόγου, παραδίδουμε το γεύμα στο χώρο σας την ώρα που εσείς επιλέγετε, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Με πάθος για την ποιότητα, προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους απολαυστικές λιχουδιές και γεύματα φτιαγμένα από αγνά, φρέσκα υλικά τηρώντας όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές. Ακριβώς ό,τι θα προσφέραμε και στα δικά μας παιδιά.

Με μία εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών που απευθύνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς «καλοφαγάδες», το Γευστικόν υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Για να λάβετε προσφορά, ενημέρωστε μας για το μενού που θέλετε, τον αριθμό των ατόμων, την ημερομηνία, τόπο και χρόνο παράδοσης.

Όλα τα κρέατα και τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε είναι φρέσκα. Η παραγγελία σας ετοιμάζεται λίγη ώρα πριν την παράδοση. Δεχόμαστε παραγγελίες ως 2 ημέρες πριν την εκδήλωση. Ακύρωση παραγγελίας γίνεται έως 5 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης. Στο κόστος περιλαμβάνεται η μεταφορά των γευμάτων στο χώρο σας. Ειδικές τιμές για παραγγελίες ενηλίκων.

Το Geustikon Catering παρέχει τον σχεδιασμό, την προετοιμασία και την παράδοση γευμάτων για ειδικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σε συνεργασία με τον σεφ πραγματοποιείται ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου γεύματος, υποστηρίζοντας ακόμη και μενού για ειδικές δίαιτες.

Το Geustikon Plan - A - Meal προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης γευμάτων σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα, στον χώρο
που θέλετε.

Είναι η λύση για όσους δε διαθέτουν χρόνο προετοιμασίας γευμάτων και προμήθειας υλικών, ακόμη και για αυτούς που φροντίζουν αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά δε μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες σίτισης.